Yestermap

Geinbeat

Verrassend Nieuwegein

Geinbeat keert in 2023, na een afwezigheid van drie jaar, eindelijk terug.!


Het belooft één groot feest te worden waarbij wij een aantal verrassingen en veranderingen voor jullie in petto hebben. Zo hebben wij een nieuwe locatie én een nieuwe opzet van het festival.


Een feest vier je het beste op het gras. Geen speld tussen te krijgen. Daarom vindt Geinbeat 2023 plaats op Sportpark Galecop bij de Rugby en Atletiek terreinen. Kom met de bus, de fiets, of de benenwagen met ons meegenieten op 24 juni!


Dus ook dit jaar vindt plaats met gras onder de voeten! Alles wat je op het gras doet wordt nèt dat beetje extra leuk. Dansen, picknicken, luieren, meemaken, je kan het zo gek niet bedenken of het is een tikkie leuker op het gras. Zo ook muziek, kunst, sport.


Wil jij ook vrijwilliger worden bij Geinbeat? Dat kan! Omdat we een groeiend festival zijn, zijn we altijd op zoek naar nieuwe gezichten. Ben jij enthousiast en lijkt het je leuk om je vier uur (of meer) in te zetten voor een gezellig, gratis festival met een programmering voor jong en oud? Neem dan direct contact met ons op!


Bron en meer informatie:

* Website

* Facebook

* Instagram

* Spotify
Geinbeat
Geinbeat
Geinbeat
Geinbeat