Yestermap

Verrassend Nieuwegein

Van harte welkom …

Nieuwegein heeft tal van "verrassende" aantrekkelijkheden en ontdek ook zo onze prachtige stad. Rijk aan historie, groen, water, kunst & cultuur, sport & recreatie, horeca en (moderne) voorzieningen in al zijn facetten. Met tal van unieke onderwerpen, locaties en wetenswaardigheden. Nieuwegein ... gewoon heerlijk om te wonen, werken, studeren en recreëren. Om trots op te zijn!

Voor zowel bewoners als bezoekers biedt Nieuwegein immers tal van verschillende mogelijkheden om gezellig uit te gaan, lekker te eten, drinken en overnachten en is het fijn om te winkelen en boeiende attracties en leuke evenementen te bezoeken. En ook wandelend, fietsend en varend kun je tal van "verrassende" plekjes ontdekken. Kijk bv. eens naar www.bit.ly/3n1lz3t.

Volop mogelijkheden in Nieuwegein, dus hier moet je zijn ... en dat allemaal zó dichtbij! Kijk ook eens naar de TV-reportage die RTL'4 maakte over Nieuwegein binnen hun programma "Hier Moet Je Zijn" via www.bit.ly/32N8X6L.

Op deze speciale website hebben we "verrassende" onderwerpen en locaties "in kaart" gebracht. En bekijk alle tekst door de plattegrond naar boven de schuiven. Verschillende daarvan hadden we al eerder op onze onderstaande Facebookpagina van "Verrassend Nieuwegein" geplaatst. Dit doen we als extra service én zullen deze kaart op basis van o.a. nieuwe berichten aanvullen dus wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op onze Facebookpagina ... www.facebook.com/verrassendnieuwegein.
NB. Deze speciale website van Verrassend Nieuwegein is ook te volgen en te gebruiken via de App "Yestermap" (voor iPhone/iPad via apple.co/3tu7E8B en Android/telefoon en tablet via www.bit.ly/3gdFWJd).

Meer weten, opmerkingen en/of suggesties? Kijk dan naar de rubriek "info" op onze Facebookpagina ook voor bron, achtergrondinformatie en aanvullende informatie.

Verrassend Nieuwegein nu ook in "kaart" ... ontdek en geniet! En dat allemaal zó dichtbij!

Verklaring kleuren:
* Rood = Historie
* Lichtpaars = Kunst
* Donderpaars = Cultuur & Muziek
* Lichtgroen = Sport & Bewegen
* Donkergroen = Natuur & Dieren
* Blauwgroen = Eten & Drinken
* Blauw = Water
* Geel = Diversen

Kijk ook eens naar onze "route"kaarten:
- Dierenweides in Nieuwegein (bit.ly/3wdNBwk)
- Sprekende Beeldenroute in Nieuwegein (bit.ly/3g7aCeX)
- Wandelen & Fietsen in Jutphaas (bit.ly/3h43a4W)
- Wandelen & Fietsen in Vreeswijk (bit.ly/3bMZ25O)

Visit website