Yestermap

Verrassend Nieuwegein

Van harte welkom …

Nieuwegein heeft tal van "verrassende" aantrekkelijkheden en ontdek ook zo onze prachtige stad. Rijk aan historie, groen, water, kunst & cultuur, sport & recreatie, horeca en (moderne) voorzieningen in al zijn facetten. Met tal van unieke onderwerpen, locaties en wetenswaardigheden. Nieuwegein ... gewoon heerlijk om te wonen, werken, studeren en recreëren. Om trots op te zijn!

Voor zowel bewoners als bezoekers biedt Nieuwegein immers tal van verschillende mogelijkheden om gezellig uit te gaan, lekker te eten, drinken en overnachten en is het fijn om te winkelen en boeiende attracties en leuke evenementen te bezoeken. En ook wandelend, fietsend en varend kun je tal van "verrassende" plekjes ontdekken. Kijk bv. eens naar www.bit.ly/3n1lz3t.

Volop mogelijkheden in Nieuwegein, dus hier moet je zijn ... en dat allemaal zó dichtbij! Kijk ook eens naar de TV-reportage die RTL'4 maakte over Nieuwegein binnen hun programma "Hier Moet Je Zijn" via www.bit.ly/32N8X6L.

Op deze speciale website hebben we "verrassende" onderwerpen en locaties "in kaart" gebracht. Verschillende daarvan hadden we al eerder op onze onderstaande Facebookpagina van "Verrassend Nieuwegein" geplaatst. Dit doen we als extra service én zullen deze kaart op basis van o.a. nieuwe berichten aanvullen dus wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op de Facebookpagina. NB. Deze speciale website van Verrassend Nieuwegein is ook te volgen en te gebruiken via de App "Yestermap" (voor iPhone/iPad via apple.co/3tu7E8B en Android/telefoon en tablet via www.bit.ly/3gdFWJd).

NB. We realiseren ons dat verschillende activiteiten vanwege de beperkingen in de sfeer van corona nu niet mogelijk zijn, maar willen de informatie toch al graag verstrekken.

Meer weten, opmerkingen en/of suggsties? Kijk dan naar de rubriek "info" op onze Facebookpagina ook voor bron, achtergrondinformatie en aanvullende informatie.

Verrassend Nieuwegein nu ook in "kaart" ... ontdek en geniet!

Verklaring kleuren:
* Rood = Historie
* Lichtpaars = Kunst
* Donderpaars = Cultuur
* Lichtgroen = Sport & Bewegen
* Donkergroen = Natuur & Dieren
* Blauwgroen = Eten & Drinken
* Blauw = Water
* Geel = Diversen

Kijk ook eens naar onze andere "thema"kaarten:
* Eten & Drinken in Nieuwegein (bit.ly/3zgRW3S)
* Muziek in Nieuwegein (bit.ly/3gmypGv)
* Routes:
- Dierenweides in Nieuwegein (bit.ly/3wdNBwk)
- Sprekende Beeldenroute in Nieuwegein (bit.ly/3g7aCeX)
- Wandelen & Fietsen in Jutphaas (bit.ly/3h43a4W)
- Wandelen & Fietsen in Vreeswijk (bit.ly/3bMZ25O)

Visit website