Yestermap

De Kraam

Verrassend Nieuwegein

De Kraam is een superbijzondere ontmoetingsplek voor jong en oud, midden in het nieuwe groene hart van Nieuwegein: Rijnhuizen. Het is een kleurrijk en sfeervol trefpunt, waar stadgenoten elkaar vinden en waar sportievelingen onderweg welverdiend uitrusten.


Wij van de Kraam zijn dol op zoetigheid en op gezelligheid, op mensen ontmoeten én uiteraard op onze poffertjes! Deze oerhollandse lekkernij is voor ons de perfecte combinatie van nostalgie en ambachtelijkheid. We eten onze poffertjes graag met boter en poedersuiker, maar versieren ze ook érg graag met toffe toppings en lekkere sausjes.


We werken samen met een tof team dat graag een praatje maakt, en we vertonen onze bakkunsten vanuit een wagenpark van unieke voertuigen: zo hebben we een meer dan honderd jaar oude bakkersbakfiets (de Fietskraam), een gloednieuwe elektrische poffertjesfiets én een prachtige, gepensioneerde schietkraam (de Grote Kraam). We komen daarmee graag langs op jouw verjaardagsfeestje, festival of bruiloft!


De Grote Kraam is elke donderdag t/m zondag geopend bij Plek aan de Kade, Marconibaan 26; kijk voor alle locaties en tijden waar je ons vindt, in onze agenda op onze website.


De Fietskraam staat afhankelijk van het weer op de zaterdagen bij het Kippenbruggetje in Vreeswijk.


Bron en meer informatie

Website


De Kraam
De Kraam
De Kraam
De Kraam
De Kraam
De Kraam
De Kraam
De Kraam