Yestermap

Cultuurcentrum de Partner

2015

Verrassend Nieuwegein

Als Cultuurcentrum biedt de Partner activiteiten en optredens op het gebied van muziek, dans, literatuur, theater en film. De Partner wordt gerund door een team van vrijwilligers, zonder structurele subsidie. Samen maken wij mogelijk.


De Partner is gevestigd in een voormalige oude boerderij dus op een historische locatie. Onze stichting beheert het pand aan de Nedereindseweg 401-401A in Nieuwegein, zodat hier een bruisende plek ontstaat voor kunst, cultuur en ontmoeting.


We doen dit met een leuk team en een warm hart voor de kunsten en de stad Nieuwegein. We houden van alle soorten podiumkunst. We scheppen een sfeer die het leuk maakt voor artiesten om iets uit te proberen waarbij je als gast gerust alleen kunt komen en waar het gezellig is om na te praten over wat je hebt beleefd.


In de creatieve en ontspannen sfeer van de Partner kun je ook vergaderen, cursus of training geven en na corona-tijd een feestje organiseren. Zodra het kan openen we onze oefenruimtes voor artiesten en bands en onze grote zaal voor try-outs.


Programma en meer informatie

Website / Facebook

Cultuurcentrum de Partner
Cultuurcentrum de Partner
Cultuurcentrum de Partner