Yestermap

Kringloop Nieuwe Vorm

Verrassend Nieuwegein

Kringloop Nieuwe Vorm ... goederen met een verhaal ...


In onze ruime Kringloopwinkel (900 m2) kun je komen snuffelen. Je zult versteld staan van de mooie meubeltjes, kleding, boeken, lampen, kasten en nog veel meer én het vele speelgoed voor kinderen. Wekelijks komen er nieuwe spullen bij, dus de kans dat je slaagt, is groot.


Kleding kan worden gepast want we hebben een aantal paskamers. We hebben ook een kleine afdeling met nieuwe spullen. Kun je de meubels niet zelf vervoeren, dan kun je gebruik maken van onze transportservice.


Onze kringloop is een bijzondere winkel, omdat het ook een ontmoetingsplaats is. Het contact tussen Nieuwegeiners vinden wij belangrijk. Wat ons ook bijzonder maakt, is dat wij werken met vrijwilligers. Mensen die iets positiefs willen bijdrage aan mens en milieu. Mensen met een verhaal; kwetsbaar soms, of angstig, verlegen of juist druk. Iedereen moet bij ons de ruimte en het respect krijgen om te zijn wie hij of zij is. Ook zijn er regelmatig kinderen van Nieuwegeinse scholen in de kringloop. Zij lopen hun maatschappelijke stage bij ons.


Vanaf 2020 is Kringloop Nieuwe Vorm gevestigd aan de Drenthehaven 2 in Nieuwegein.


Bron en meer informatie

Kringloop Nieuwe Vorm

Kringloop Nieuwe Vorm
Kringloop Nieuwe Vorm