Yestermap

Juliana Kinderziekenhuis / Den Haag

2-12-2022

Muziekids

In het Juliana Kinderziekenhuis hebben wij ook een prachtige Muziekids Trolley mogen overhandigen.


DI-RECT, meest populaire muziekband van het huidige moment, is ambassadeur van Muziekids en kwam op een speciaal en bijzonder bezoek én dat met tevens een prachtig muzikaal cadeau. De Muziek Trolley.


De bekende en populaire muziekband DI-RECT mag zich al geruime tijd rekenen tot één van onze grote muzikale vrienden. Dat deden zij in het verleden al met pracht veiling van fantastische DI-RECT album artworks en lieve bezoekjes aan onze studio’s, zoals in het Prinses Máxima Centrum Utrecht.


Het is de bedoeling – beter gezegd – het ligt in de planning, om deze support voort te zetten met het allereerst realiseren van een Muziekids Troubadour Trolley in het Juliana Kinderziekenhuis te Den Haag. Wellicht gevolgd door ‘n pop-up studio met het uiteindelijke doel; een echte én permanente, prachtige Muziekids Studio. Wow! Hoe mooi is dat.


Daar is, ja natuurlijk, geld voor nodig. Financiën om dat allemaal muzikaal mogelijk te maken voor de patiëntjes in het ziekenhuis. Wat is leuker dan tijdens hun verblijf en behandeling, ontspannen bezig te zijn met ‘muziek maken’. Te genieten, vrolijk en ook blij te worden met die fijne muziekbeleving.


Ter ondersteuning van dit plan geeft Omroep West twee maanden lang en liefst honderd keer .. RADIO aandacht aan dit fraaie initiatief en inzet van onze muzikale vrienden. Dat via commercials, met de pakkende woorden van een eveneens altijd enthousiaste leadzanger Marcel Veenendaal. Een oproep voor met name de bevolking in de regio om Muziekids te steunen.


De overhandiging van de Muziek Trolley werd een hartelijk en muzikaal festijn, waarbij ook gezellig en liefdevol voor- en met de jonge kinderen, de jeugdige patiënten én het verplegend personeel werd gezongen en gemusiceerd. WoW! Wat een fijne vrolijkheid en blijheid bracht dat op de gezichtjes. Dát is wat Muziekids brengt én geeft.


De Muziek Mannen van DI-RECT zorgden zo voor op ’n memorabele, onvergetelijke dag in Den Haag.


In navolging op hun recente fantastische live-concert in AHOY, kwamen bandleden zoals belooft naar het Juliana met die unieke en kleurrijke muziekkar, die iedereen enorm muzikaal blij en vrolijk maakt.


Ook de burgemeester van Den Haag – Jan van Zanen – zorgde nog voor een extra, hartverwarmende bijdrage via livestream. De burgervader kent en weet de grote waarde van stichting Muziekids vanuit zijn eerdere rol als ‘Beschermheer van de Muziekids Studio’ in het Prinses Máxima Centrum Utrecht.


Het is meteen een aanzet voor het bouwen van een originele, fantastische nieuwe Muziekids Studio in het ziekenhuis.


Kijk hier en hier voor bron en meer informatie.

Juliana Kinderziekenhuis / Den Haag
Juliana Kinderziekenhuis / Den Haag
Juliana Kinderziekenhuis / Den Haag
Juliana Kinderziekenhuis / Den Haag
Juliana Kinderziekenhuis / Den Haag