Yestermap

Cultuurkoepel - Heiloo / 13 mei om 20.15 uur

13-5-2023

Laura Fygi - Tournee “All Of Me”

Laura Fygi is een exotische verschijning met een uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd vele harten wist te veroveren. Dit theaterprogramma is gebaseerd op haar in november 2022 gelanceerde boek "ALL OF ME".


Zij trad op in Europa, Zuid-Amerika en Azië en slaagde er zelfs in om de Chinese markt te veroveren. Een unieke prestatie voor een Nederlandse zangeres!


Na haar dance hits met meidengroep Centerfold in de jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld. Jazz, Latin, chansons, geen genre is haar vreemd en dit leverde samenwerkingsverbanden op met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks.


Ook won zij een Edison, ontving diverse gouden en platina platen en speelde in Singapore de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.

Na een groots opgezet concert in Carré speelt Laura nu in de Koepel te Heiloo!


Laura Fygi - zang

Paul Poulissen – toetsenist & bandleider

Mark Dekkers – bassist

Martin Jagt – Gitarist

Bob Schimscheimer – Drums


Kijk hier voor meer informatie en tickets en hier voor meer informatie over Laura.Cultuurkoepel Heiloo is een uniek podium in de regio Kennemerland. De meeste mensen in de regio herkennen hem al van ver, het hoge groene kruis dat als een baken boven Heiloo uittorent. Sinds 2014 is de Cultuurkoepel Heiloo een multifunctioneel theater. Er is een nieuwe invulling gegeven aan dit schitterende rijksmonument. De Cultuurkoepel Heiloo is inmiddels de “place to be” als het gaat om muziek, theater, dans, literaire avonden, beeldende kunst, etc. Je geniet, luistert, ervaart, danst en, bij gelegenheid, met een heerlijk diner of lekkernij. Na afloop is er altijd de gelegenheid om de avond aan de bar af te sluiten.


Kijk hier voor bron en meer informatie.

Cultuurkoepel - Heiloo / 13 mei om 20.15 uur
Cultuurkoepel - Heiloo / 13 mei om 20.15 uur