Yestermap

Kunstlinie - Almere / 2 april om 15.30 uur

2-4-2023

Laura Fygi - Tournee “All Of Me”

Zangeres Laura Fygi is dankzij haar indrukwekkende, warme stem en haar boeiende, veelzijdige repertoire al vele jaren een grote naam binnen de jazz. Zeker in het Verre Oosten is Fygi een superster.


Ze slaagde er zelfs in om de Chinese markt te veroveren, een unieke prestatie voor een Nederlandse zangeres. Na haar dancehits met meidengroep Centerfold in de jaren tachtig, heeft Fygi vele muzikale wegen bewandeld.


Jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd. Ze werkte samen met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks, won een Edison, ontving diverse gouden en platina platen en speelde in Singapore zelfs de hoofdrol in haar favoriete musical ‘Victor/Victoria’. Neem vanavond plaats in ‘Laura Fygi’s Nightclub’ en kom luisteren hoe goed deze jazzdiva is!


Laura Fygi: zang

Paul Poulissen: toetsen & bandleider

Mark Dekkers: bas

Martin Jagt: gitaar

Bob Schimscheimer: drums


Kijk hier voor bron, meer informatie en tickets en hier voor meer informatie over Laura.Kunstlinie Almere Flevoland is een theater en expositiecentrum in de Nederlandse plaats Almere. Het heette oorspronkelijk Schouwburg Almere. In 2016 werd het na een verbouwing omgedoopt tot Kunstlinie Almere Flevoland en heet nu kortweg Kunstlinie.


Kijk hier voor bron en meer informatie.

Kunstlinie - Almere / 2 april om 15.30 uur
Kunstlinie - Almere / 2 april om 15.30 uur