Yestermap

Theater De Willem - Papendrecht / 19 maart om 14.30 uur

19-3-2023

Laura Fygi - Tournee “All Of Me”

In grote delen van de wereld is Laura Fygi een bekende verschijning, mede dankzij haar zeer eigen, warme stemgeluid. Zij trad op in Europa, Zuid-Amerika en Azië. Laura Fygi beheerst veel muziekgenres als jazz, latin en chansons en werkte samen met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks.


Met evenveel plezier verruilt ze het wereldtoneel voor een hernieuwde kennismaking met Papendrecht voor een heerlijke middag vol standards, ballads en chansons.


High Tea

Wij maken jouw bezoek aan De Willem graag compleet met onze High Tea. Dus kom voorafgaand of na afloop van een voorstelling gezellig met vriendinnen, opa en/of oma, moeder, zus of iemand anders genieten van liters thee en zoete en hartige hapjes. Een perfecte mogelijkheid om onbeperkt bij te kletsen en te genieten van een prachtige voorstelling.


Bestellen

De High Tea is per persoon € 17,00. De High Tea kan online worden toegevoegd tijdens het bestellen van toegangskaarten. Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je toch een High Tea? Stuur dan een mail naar reserveren@theaterdewillem.nl. We ontvangen graag het aantal personen en de datum van de voorstelling. De High Tea is tot een week voorafgaand aan de voorstelling te reserveren.


Kijk hier voor meer informatie en tickets hier voor meer informatie over Laura.
Theater De Willem, is een theater aan de Van der Palmstraat 4 in de Nederlandse plaats Papendrecht, provincie Zuid-Holland. De openingsvoorstelling speelde op 5 oktober 1978, “Brasil Tropical”. De schaars geklede dames waren wel wat op het randje voor die tijd, maar vielen in goede smaak bij het eerste publiek.


Kijk hier voor meer informatie.

Theater De Willem - Papendrecht / 19 maart om 14.30 uur
Theater De Willem - Papendrecht / 19 maart om 14.30 uur