Yestermap

Bullekerk - Zaandam / 10 maart om 20.00 uur

10-3-2023

Laura Fygi - Tournee “All Of Me”

Overal waar Laura Fygi komt is ze een exotische verschijning, maar waar zij ook komt, één ding valt altijd op: die uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd harten stal. Laura heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden. Vrijdag 10 maart is de succesvolle zangeres met haar musici te zien in de Bullekerk.


Na haar dancehits met meidengroep Centerfold in de jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld: jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd en dit leverde samenwerkingsverbanden op met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks.


Laura Fygi won een Edison, ze ontving diverse gouden en platina platen en zij speelde in Singapore zelfs de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.


Wij vinden het een eer om haar in de Bullekerk te mogen ontvangen.


Dit programma is gebaseerd op haar in november 2022 gelanceerde boek “ALL OF ME”.


Laura Fygi: zang

Paul Poulissen: toetsen & bandleider

Mark Dekkers: bas

Martin Jagt: gitaar

Bob Schimscheimer: drums


Kijk hier voor meer informatie en tickets hier voor meer informatie over Laura.Cultureel Centrum Bullekerk is niet alleen een Cultureel Centrum, maar tevens het buurthuis van Zaandam. Om het gebouw in stand te houden, moet het gebruikt worden. Dat realiseren we met een veelzijdige programmering én met activiteiten voor de buurt.

Bullekerk - Zaandam / 10 maart om 20.00 uur
Bullekerk - Zaandam / 10 maart om 20.00 uur