Yestermap

Score / 21 mei 2023 - 14:00 - ZIMIHC theater Zuilen - Utrecht

21-5-2023

Bigband Meets Choir

De deelnemende bigbands en koren zijn:

Utrecht: Jazzalike Bigband & Score.21 mei 2023 - 14:00 - ZIMIHC theater Zuilen - Utrecht

Kom kijken en luisteren naar de Utrechtse gezelschappen bigband Jazzalike en koor SCORE. Ook zal —– als gastsolist acte de présence geven bij een aantal stukken. De kosten voor dit concert bedragen €10,- (incl. reserveringskosten). Mis het niet en bestel vandaag nog je tickets!


Op zondagmiddag 21 mei 2023 staan de swingende bigband Jazzalike en het energieke koor SCORE op het podium van ZIMIHC theater Zuilen (hét culturele podium van Utrecht in de wijk Zuilen) om hun versie te laten zien en horen van het concert ‘Bigband meets choir‘! Benieuwd naar deze zangers en musici?


SCORE is meer dan een koor. SCORE is een groep van vijftien bevriende, gepassioneerde zangers. Na hun studentenjaren bij Dekoor Close Harmony besloten zij het heft in eigen handen te nemen en zingen zij met veel liefde en toewijding prachtige bestaande én eigen arrangementen. Pop, Jazz, een vleugje klassiek; een divers palet aan genres komt voorbij. Normaal gesproken alles a-capella, met de muzikale leiding als onderdeel van het koor. En in dit project voor het eerst samen met een geweldig orkest. Zet je schrap voor een sprankelende muzikale ervaring! SCORE staat onder leiding van Daan Jansen.


Kijk hier voor meer informatie en ook naar de andere deelnemende bands en koren.

Score / 21 mei 2023 - 14:00 - ZIMIHC theater Zuilen - Utrecht
Score / 21 mei 2023 - 14:00 - ZIMIHC theater Zuilen - Utrecht