Yestermap

Jazzalike Bigband / 21 mei 2023 - 14:00 - ZIMIHC theater Zuilen - Utrecht

21-5-2023

Bigband Meets Choir

De deelnemende bigbands en koren zijn:

Utrecht: Jazzalike bigband & Score21 mei 2023 - 14:00 - ZIMIHC theater Zuilen - Utrecht

Kom kijken en luisteren naar de Utrechtse gezelschappen bigband Jazzalike en koor SCORE. Ook zal —– als gastsolist acte de présence geven bij een aantal stukken. De kosten voor dit concert bedragen €10,- (incl. reserveringskosten). Mis het niet en bestel vandaag nog je tickets!


Met Utrecht als thuisbasis swingt Bigband Jazzalike sinds 2001 aan de weg. Het repertoire bestaat uit een goede mix die loopt van moderne jazz en traditioneel bigband tot intieme ballads en dansbare funkgrooves. De band bestaat uit vijf saxen, vier trombones, vier trompetten, een strakke ritmesectie en een enthousiaste bandleider.


Bigband Jazzalike is in 2001 opgericht door Utrechtse studenten en was daarmee de eerste studentenbigband van Utrecht. Toen de meeste studenten afstudeerden ontgroeide Jazzalike de status van studentenbigband.


De bigband is inmiddels uitgegroeid tot een groep ervaren amateurmuzikanten die op hoog niveau en met veel enthousiasme en plezier jazzmuziek maken. Met muzikanten die gave solo’s neerzetten, vaak aangevuld met zangeres, verzorgt de band optredens die door jong en oud worden gewaardeerd.


Jazzalikestaat onder leiding van Marc van den Bosch.Kijk hier voor meer informatie en ook naar de andere deelnemende bands en koren.


Jazzalike Bigband / 21 mei 2023 - 14:00 - ZIMIHC theater Zuilen - Utrecht
Jazzalike Bigband / 21 mei 2023 - 14:00 - ZIMIHC theater Zuilen - Utrecht