Yestermap

Chosen Gospelchoir / 2 juli 2023 - 14:00 - Theater Koningshof - Maassluis

2-7-2023

Bigband Meets Choir

De deelnemende bigbands en koren zijn:

Den Haag: Swing time bigband & Chosen Gospelchoir


2 juli 2023 - 14:00 - Theater Koningshof - Maassluis

Kom kijken en luisteren naar de Haagse gezelschappen SwingTime Bigband en Chosen Gospel Choir. Ook zal —– als gastsolist acte de présence geven bij een aantal stukken. De kosten voor dit concert bedragen €10,- (incl. reserveringskosten). Mis het niet en bestel vandaag nog je tickets!Muziek met een boodschap, optredens met impact! Dit energieke gospelkoor staat onder leiding van de bevlogen en enthousiaste Vladimir Pairel. Het koor brengt op onderscheidende wijze black gospelmuziek, met uitstapjes naar andere stromingen gospel. In het theater, in de kerk of op een festival, Chosen Gospel Choirmaakt er een feestje van!


Chosen Gospel Choir is een project van Stichting Chosen Gospel Promotion. Deze stichting bestaat sinds 2005. De doelstelling van Stichting Chosen Gospel Promotion is het promoten van Gospelmuziek in de breedste zin van het woord. Wij willen mensen bekend maken met het woord van God via fantastische muziek die veel energie geeft en diep kan ontroeren.


Het doel van Chosen Gospel Choir is om op hoog niveau gospelmuziek te brengen in een avondvullend concert. Ook het muzikaal ondersteunen van andere artiesten als backingvocalkoor behoort hierbij tot de mogelijkheden. Het repertoire is opgebouwd uit energieke gospels welke worden afgewisseld met prachtige ballads.


Optredens van het koor kenmerken zich door muzikale en vocale kwaliteiten en een enorme dosis energie. Chosen Gospel Choir treedt onder andere op in kerken, theaters, op evenementen en festivals. Dit wordt gerealiseerd door een combinatie van koor, muzikale begeleiding (tracks) en techniek. En dat alles onder leiding van onze dirigent Vladimir.Kijk hier voor meer informatie en ook naar de andere deelnemende bands en koren.

Chosen Gospelchoir / 2 juli 2023 - 14:00 - Theater Koningshof - Maassluis
Chosen Gospelchoir / 2 juli 2023 - 14:00 - Theater Koningshof - Maassluis