Yestermap

Popkoor 0183 / 10 juni 2023 - 20:00 - De Lockhorst - Sliedrecht

10-6-2023

Bigband Meets Choir

De deelnemende bigbands en koren zijn:

Gorcum: Bigband Gorcum & Popkoor 018310 juni 2023 - 20:00 - De Lockhorst - Sliedrecht

Kom kijken en luisteren naar de Gorcumse gezelschappen bigband Gorcum en Popkoor 0183. Ook zal saxofonist Emiel de Jong als gastsolist acte de présence geven bij een aantal stukken. De kosten voor dit concert bedragen €10,- (incl. reserveringskosten). Mis het niet en bestel vandaag nog je tickets!Zingen is niet alleen gezond maar zingen verbindt! Vol overtuiging repeteren wij elke maandagavond in Spijk. Tijdens een concert laten we graag zien waar we aan hebben gewerkt. Dat is de kers op de taart, maar ook spannend, hoe valt het in de smaak bij het publiek. Het is de kunst van de dirigent om de nummers zo aan te leren dat er ook dynamiek en emotie in de muziek te horen is. Als het dan precies zo overkomt als we bedoelen, zijn we super trots! Naast een goede zangkwaliteit vinden wij een overtuigende performance en choreografie erg belangrijk. Het gaat tenslotte om de beleving van de muziek. Dat aanleren van zo’n choreo gaat niet zonder slag of stoot, dat is gewoon kei hard werken! Maar het zorgt gaandeweg voor gepassioneerde zangers die het publiek kunnen meenemen op een muzikale reis.


Naast al onze serieuze inspanningen voor de optredens is ons koor ook de gelegenheid bij uitstek om elkaar te ontmoeten en samen plezier te maken, dat maakt zingen leuk! Leeftijd is niet zo belangrijk bij het koor, want jong of oud, dat maakt niet uit. Vanaf een jaar of 18 ben je al welkom bij Popkoor 0183.


We gaan elk jaar met elkaar op koorweekeind, dat is een happening waar we allemaal naar uitkijken. Er wordt gezongen gedanst, gelachen tot in de late uurtjes en dan op tijd weer op voor de volgende repetitie!


Popkoor 0183 staat sinds 2021 onder leiding van Sabine Bakker.Kijk hier voor meer informatie en ook naar de andere deelnemende bands en koren.

Popkoor 0183 / 10 juni 2023 - 20:00 - De Lockhorst - Sliedrecht
Popkoor 0183 / 10 juni 2023 - 20:00 - De Lockhorst - Sliedrecht