Yestermap

Rijnhuizen Concert

Muziek in Nieuwegein

Het Rijnhuizen Concert … op 25 juni …


Droom weg bij mooie muziek. Of swing mee met de meeslepende improvisaties van de Indigo Bigband uit Nieuwegein. Wie herinnert zich nog de openluchtconcerten van het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest, NAS? Zo jammer dat het nooit meer wordt georganiseerd, vonden de bezoekers van weleer (we schrijven 2010). Zeg nooit nooit ….


We zijn er weer: een groot podium op pontons naast het theehuis van kasteel Rijnhuizen en een prachtig programma! Zaterdag 25 juni van 20:00 tot 22:00 uur. Natuurlijk is het NAS weer van de partij. Dit keer samen met de Indigo Bigband en het dameskoor refreshSing. Mezzosopraan Lisa Defeyter en zanger Ed Carree zingen samen met hen bekende nummers als Summertime uit de opera Porgy and Bess van Gershwin en Sweet home Chicago van de The Blues Brothers.Bekend? Je mag meezingen! Met het slotlied wordt dat zelfs van je verwacht. Stadsdichter Ton de Gruijter zette een lofdicht over het 50-jarige Nieuwegein op de wijs van Land of Hope and Glory.


Voor u treden op:

* Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest – NAS

* Indigo Bigband Nieuwegein

* Refreshing - dameskoor

* Lisa Defeyter – mezzo sopraan

* Ed Carree – zanger


Toegang is gratis, je kunt plaatsnemen op de betonnen kadebanken langs de Herenstraat (kussentje mee?). Er staan ook houten bankjes op het fietspad voor wie liever niet in de menigte zit.


Kijk voor bron en meer informatie:

* www.rijnhuizenconcert.nl

* Kasteel Rijnhuizen

Rijnhuizen Concert
Rijnhuizen Concert