Yestermap

Auberge de Rousch

Bigbands Theaters

Sfeervolle en unieke locatie in Heerlen (Welten) met hotel en 13 unieke zalen voor evenementen of zakelijke bijeenkomsten.


Gastvrijheid staat bij ons voorop; u krijgt de ruimte die u zoekt. Een drankje met een hapje op een zonnig terras, een prachtige hotelkamer, een roman­tisch diner à la carte in een sfeervolle omgeving, een buffet met ruimte voor uw familie of een zaal om anderen te over­tuigen van een goede zakelijke aanpak? U zegt wat u nodig hebt; wij zorgen voor de oplossing.


Welkom bij Auberge De Rousch; verras­send veelzijdig en sfeervol.


NB. In deze locatie wordt ook de Crooners Night Club georganiseerd. ‘Crooners Night Club’ vertelt het verhaal van legendarische artiesten in een wereld vol entertainment en muziek uit het American Songbook. Een collectie van de succesvolste Amerikaanse Broadway hits, muzikaal begeleid door de BigBand Heerlen (o.l.v. Joris Minten) en Limburgs’ bekendste jazzzanger Geralt van Gemert. De bigband vierde al eerder mooie successen met o.a. tributes aan Frank Sinatra, Walt Disney en Michael Bublé. ‘Crooners Night Club’ neemt je mee naar de clubs van Chicago, Las Vegas en New York in de jaren 50 van de vorige eeuw. Gezien het programma, de performers en de ambiance kun je een gloedvolle middag verwachten met onvergetelijke muziek en de authentieke sfeer en intriges van toen.


Bron en meer informatie

Facebook


Auberge de Rousch
Auberge de Rousch