Yestermap

Muziekgroep JAFT

Verrassend Nieuwegein

Daar, waar muziek, woorden en theater elkaar ontmoeten; daar is JAFT ontstaan. Een harmonie van poëzie en muzikale creativiteit. Met een variëteit aan muziek worden de woorden van dichter Frans de Birk ondersteund. Op geheel eigen wijze brengt JAFT een poëziebelevenis die blijft boeien. Na het eerste theateroptreden in 2005 met de voorstelling “In de hitte van de stilte” volgde in 2007 “De hand van de zon” en in 2013 “als JIJ er maar bent!”.


JAFT is bekend van o.a. diverse poëziepodia,festivals, optredens in theaters en van het regionale circuit. JAFT zet telkens weer met eigen composities een warme muzikale voorstelling neer over het wel en wee van ieders leven. De teksten van Frans de Birk zorgen voor een feest der herkenning met een vrolijke knipoog.


"Als ik JAFT hoor of zie is het elke keer weer genieten, van zowel de teksten als de muziek. De nummers worden vaak erg mooi opgebouwd en tot schitterende hoogte punten gebracht om daarna weer rustig te eindigen"

"Echt een aanrader als je van muziek en poëzie houdt!"

"Onderscheidend, prachtig samenspel tussen muziek, poëzie en theater. Zo laagdrempelig, kleinschalig. Goede groepsdynamiek tussen mensen van de band. Veel plezier tijdens het optreden wat overspringt op het publiek.


Bron en meer informatie

Website

Muziekgroep JAFT