Yestermap

Eetcafé de Vuurtoren

Verrassend Nieuwegein

In dit leuke eetcafé op het Muntplein bent u altijd welkom voor een hapje of een drankje. Eetcafé de Vuurtoren in Nieuwegein combineert de keuken van een restaurant met de gezelligheid van een eetcafé. Loop gerust eens binnen voor een lunch of diner. In de zomermaanden kunt u die nuttigen op ons grote zonnige terras.


’s Avonds is Eetcafé de Vuurtoren een gezellige kroeg. Wij zetten u dan graag een goed glas bier of wijn voor. Hebt u trek in een lekkere snack? Grenzend aan het eetcafé kunt u bij Cafetaria de Vuurtoren terecht voor een snelle hap of een complete heerlijke maaltijd.


Eetcafé de Vuurtoren in Nieuwegein is een familiebedrijf. Met zijn allen werken wij al jarenlang aan de heerlijke gerechten en de gezellige sfeer die u bij ons aantreft. Fameus om onze spareribs hebben wij met veel genoegen al vele mensen uit de wijde omtrek mogen ontvangen. Maar wij hebben nog veel meer te bieden.


Hebben wij u nieuwsgierig, hongerig of dorstig gemaakt? Breng ons dan eens een bezoekje! Wij zijn te vinden in winkelcentrum Muntplein te Nieuwegein. Wilt u met een grote groep komen, dan is het verstandig om te reserveren.


Bron en meer informatie

Website


Eetcafé de Vuurtoren