Yestermap

Petanquecentrum Nieuwegein

2006

Verrassend Nieuwegein

Het Petanquecentrum Nieuwegein beschikt over 32 binnen- en 48 buitenbanen van elk 13x3 m en behoort daarmee tot een van de grootste van Europa! In het Petanquecentrum kan ook een 'carré d'honneur' met tribunes gecreëerd worden met banen van 15x4 m.


Naast de petanquebanen bestaat het centrum uit een moderne ruime kantine en een goed geoutilleerde keuken. Een van onze specialiteiten is het verzorgen van petanque-clinics, welke gecombineerd kunnen worden met een barbecue, warm en/of koud buffet en een drankje.


Sinds de opening, op 30 september 2006, beheert het bestuur van de SPNN het Petanquecentrum Nieuwegein. Zij regelt de verhuur aan de twee hoofdhuurders (PVN en NJBB) en faciliteert, in nauwe samenwerking met beide organisaties, trainingen, toernooien, kampioenschappen en organiseert overige evenementen. Daarnaast organiseert de stichting kennismakingsuren met de sport petanque (jeu de boules) waarbij ook de gezelligheid niet wordt vergeten. Een drankje en een hapje, een buffet - alles is mogelijk.


Personeelsbijeenkomsten en familiefeesten, gecombineerd met petanque-clinics, geven onze gasten de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer sportief en gezellig bezig te zijn. Eens een kijkje komen nemen in het Petanquecentrum of informatie inwinnen over reserveren van banen met alles wat daar bij hoort kan altijd.


PVN - Pétanque Vereniging Nieuwegein is de vaste huurder en een gezellige vereniging waar jong en oud op recreatieve dan wel competitieve wijze de Jeu de Boulessport kunnen beoefenen. Wij bieden onze leden diverse mogelijkheden om zich met oefenpartijen, toernooien of competities met elkaar te meten. Wij organiseren interne en externe competities en toernooien. U kunt zowel recreatief als prestatief spelen op ons prachtige complex. Via de NJBB kunt u met een wedstrijd licentie deelnemen aan landelijke competities en toernooien.


Bron en meer informatie

* Petanquecentrum

Website / Facebook

*PVN

Website / Facebook

Petanquecentrum Nieuwegein
Petanquecentrum Nieuwegein
Petanquecentrum Nieuwegein