Yestermap

Bed & Breakfast Kunnemanshoeve in hoeve van 1921

1921

Verrassend Nieuwegein

De Kunnemanshoeve is gevestigd in een hoeve die dateert uit 1921 en ligt aan een historische weggetje De Malapertweg in het voormalige buitengebied van het dorp Jutphaas, het tegenwoordige Nieuwegein.


De voormalige verbindingsweg tussen Montfoort en Houten is nu een doodlopende weg met oude boerderijen en moderne villa's. Ingesloten tussen wegen en het bedrijventerrein. Al jaren wordt er geen boerenbedrijf meer uitgeoefend en al meer dan 25 jaar wonen wij hier met veel plezier. De hoeve zelf dateert uit 1921. De grootte van de boerderij biedt de mogelijkheid om er ook andere functies dan alleen wonen aan toe te voegen. Vandaar het opstarten van een B&B.


Ruimte

Wij hebben in de voormalige stal een ruimte gecreëerd die geschikt is voor overnachting voor 2 personen. Er is een eigen ingang, op de benedenverdieping, kamer met 2 losse bedden (afm. 1 van 90x 210 en 1 van 120x190 cm), eetgedeelte, douche/toiletruimte. Grenzend aan terras en tuin waar gezamenlijk met bewoners gebruik van kan worden gemaakt.


Doelgroep

Wij richten ons op fietsers en wandelaars, op doorreis of voor een kort verblijf om zo de omgeving te leren kennen. De centrale ligging maakt het mogelijk om op ontdekking uit te gaan; De stad Nieuwegein zelf; De Nieuwe Hollandse Waterlinie; De Kromme Rijnstreek; Het Groene Hart; Eiland van Schalkwijk; De Vijfherenlanden; de stad Utrecht op 6 km afstand en nog veel meer.


Geopend van 1 april tot 1 november.


Tip ... denk ook eens aan deze locatie als je vrienden of familie van buiten de stad krijgt en geen voldoende eigen overnachtingsmogelijkheden hebt.


Bron en meer informatie

www.kunnemanshoeve.nl.

Bed & Breakfast Kunnemanshoeve in hoeve van 1921
Bed & Breakfast Kunnemanshoeve in hoeve van 1921
Bed & Breakfast Kunnemanshoeve in hoeve van 1921