Yestermap

Syrinx Nieuwegein

Muziek in Nieuwegein

Syrinx Nieuwegein is een Centrum voor Blokfluit en Oude Muziek.


Ben je op zoek naar informatie over blokfluit leren spelen, zoek je een coach voor je barokensemble of je oude muziekgroep, wil je meer weten over gemshoorns? Kijk dan eens rond op onze website (zie onderaan deze pagina).


Blokfluit spelen

* Heb je nog nooit een instrument gespeeld en wil je nu echt een keer proberen of blokfluitspelen iets voor je is, maak dan een afspraak voor een gratis proefles.

* Speel je al jaren blokfluit en is het tijd om weer eens van alles op te frissen, maak dan een afspraak voor een paar lessen en overleg met mij waaraan je wilt werken.

* Ik geef blokfluitles aan volwassenen: van 17 jaar tot 80+! Centraal staat voor mij je de weg wijzen om te kunnen genieten van klanken die je zelf maakt, van het bijzondere gevoel als je samen met anderen muziek speelt, van het geluksgevoel als je iets nieuws ontdekt.

Mijn cursisten begeleid ik op cello bij het spelen van baroksonates.


Cello

Naast blokfluit is cellospelen een grote passie geworden. Ik speel met veel enthousiasme in een strijkorkest, waar ik aanvoerder ben van de celli en de contrabassen. Daarvoor heb ik jaren in een amateursymfonieorkest gespeeld. En natuurlijk gebruik ik de cello in mijn lessen om de baslijnen te spelen bij baroksonates.


Eine Brise

Ik ben initiatiefneemster van het evenement "Eine Brise". Een muzikaal fietsevenement op 18 september. Kijk eens hier en hier voor meer informatie.


Bron en meer informatie

Website

Syrinx Nieuwegein
Syrinx Nieuwegein
Syrinx Nieuwegein
Syrinx Nieuwegein
Syrinx Nieuwegein