Yestermap

Instrumentenfonds Nieuwegein

1997

Muziek in Nieuwegein

Elk kind verdient de kans om muziek te maken. Van een instrument bespelen word je namelijk slimmer, creatiever en wijzer. Bovendien kun je er al je emoties in kwijt. Muziek maken draagt dan ook enorm bij aan je ontwikkeling. Je leert op speelse en levendige wijze je passies en gaves ontdekken. Jouw kind ook laten ontdekken of er muziek in hem zit?


Stichting Instrumentenfonds Nieuwegein (S.I.N) is opgericht in 1997 vanuit het verlangen dat elk kind de kans krijgt om muziek te maken. Nog steeds wordt de stichting gerund door bevlogen en vakbekwame vrijwilligers. Volgend jaar 2022 bestaat het fonds dan 25 jaar!


Ons doel is dat instrumentenverhuur voor alle kinderen toegankelijk is. Elk kind verdient de kans om een instrument te leren bespelen ongeacht de financiële omstandigheden. Muziek maken hoort bij je ontwikkeling. Het maakt je spelenderwijs wijzer en creatiever. Het is de perfecte uitlaatklep voor al je emoties. Waar je omgeving je soms niet begrijpt, snapt jouw instrument je wel. Met het bespelen van een instrument, ontdek je allerlei kwaliteiten en talenten in jezelf. Van muziek maken groei je. Wij zeggen wel: kinderen die een instrument bespelen, zijn geen hangjongeren. Ze vervelen zich niet zo snel, ze hebben een bezigheid om hun gevoel in kwijt te kunnen.


Daarom verhuren wij instrumenten voor een toegankelijke prijs en is de huur inclusief een gratis onderhouds- en reparatiecontract. En laat je beurs dit nog steeds niet toe? Kijk dan eens op de website van Leergeld Nieuwegein of je in aanmerking komt voor ondersteuning.


Neem contact op met een van onze bezielde en vakkundige medewerkers!


NB. Kijk ook naar de informatie over Muziekeducatie van Muziekschool De Kom.

Bron en meer informatie

Website

Instrumentenfonds Nieuwegein
Instrumentenfonds Nieuwegein
Instrumentenfonds Nieuwegein
Instrumentenfonds Nieuwegein