Yestermap

Muziekdocente (dwarsfluit): Irene Mens

Muziek in Nieuwegein

Irene is een gediplomeerd dwarsfluitdocente met jarenlange ervaring. Dwarsfluitles is mogelijk voor alle leeftijden vanaf ongeveer 7 jaar. Dankzij privélessen en moderne lesmethoden is er maximale aandacht voor jouw ontwikkeling. De lestijden kunnen flexibel worden afgestemd op jouw wensen.


De lespraktijk is gevestigd in Nieuwegein en is goed bereikbaar vanuit Utrecht, IJsselstein, Vianen, en Houten. Er is openbaar vervoer op loopafstand (bus en tram) en voor de auto is er gratis ruime parkeergelegenheid.


Irene Mens is in 1985 afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Pieter Odé met als hoofdvak dwarsfluit en bijvak piano. Zij heeft tevens een aantekening ensemble-leiding gehaald. Na haar studie heeft zij lessen gevolgd bij Thies Roorda, Mia Dreese en Egbert Jan Louwerse.


Zij heeft les gegeven aan verschillende muziekscholen in de Randstad, waar zij tevens muziekexamens afnam. Momenteel heeft zij een lespraktijk aan huis. Haar interesse gaat uit naar verschillende stijlen muziek, onder andere klassiek, jazz, latin, pop, iers, blues enz.


Verder speelt zij piano, viool, gitaar, tenorblokfluit, altsaxofoon, Ierse fluit en tinwhistle. Zij heeft in verschillende ensembles gespeeld en met organisten, pianisten, fluitisten en een harpiste incidenteel duo’s gevormd. Zij geeft leiding aan een dwarsfluitkwartet.


Zij heeft workshops gevolgd bij Jenny van Diggelen (Ierse fluit), Jean Michel Veillon (Kornog) en Anne LaBerge.


Bron en meer informatie

Website

Muziekdocente (dwarsfluit): Irene Mens
Muziekdocente (dwarsfluit): Irene Mens
Muziekdocente (dwarsfluit): Irene Mens
Muziekdocente (dwarsfluit): Irene Mens