Yestermap

Pianogroep Nieuwegein

Muziek in Nieuwegein

Pianogroep Nieuwegein is een groep van ongeveer 20 pianomuziekliefhebbers en actieve amateurpianisten. Eens in de 6-8 weken komen de leden bij elkaar om in een informele sfeer te musiceren. Daarbij wordt zowel klassiek als lichte muziek gespeeld. De Pianogroep is laagdrempelig; het doet er niet toe of je beginner of gevorderde bent.


Ongeveer 4 keer per jaar wordt een nieuwsbulletin rondgestuurd, het zogenaamde 'Klaviertje': al het nieuws op een A4-tje. Eén keer per jaar, aan het eind van het seizoen, wordt een muzikaal uitje georganiseerd, voor leden en donateurs.


Het is inmiddels al een traditie dat tweemaal per jaar een Huisconcert wordt georganiseerd. In de gemoedelijke sfeer van de huiskamer bij een van de leden of donateurs thuis spelen goede musici een aantrekkelijk programma. En na afloop blijft iedereen natuurlijk gezellig napraten en musiceren onder het genot van een hapje en drankje.


Men kan ook donateur worden. Voor een gift van minimaal €17,50 per jaar steunt u de pianogroep en krijgt u ook diverse voordelen. Donateurs worden op de hoogte gehouden van alle activiteiten, kunnen tegen een gereduceerd tarief de huisconcerten of lustrumconcerten bijwonen en eens per jaar aan het 'muzikale uitje' deelnemen.


Bron en meer informatie

Website


Pianogroep Nieuwegein
Pianogroep Nieuwegein
Pianogroep Nieuwegein
Pianogroep Nieuwegein