Yestermap

Restaurant Zilver (Fletcher Nieuwegein)

Eten & Drinken in Nieuwegein

Ons restaurant Zilver is voorlopig niet toegankelijk, maar ons terras en buitenrestaurant zijn geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur. Wilt u zeker zijn van uw plek? Vergeet dan niet vooraf te reserveren.Ter informatie als de locatie weer open is.


In het sfeervolle à la carte Restaurant Zilver in Nieuwegein kunt u genieten van vele culinaire hoogstandjes. Onze chef-kok en keukenbrigade bereiden met passie de meest heerlijke gerechten voor u. Ook voor een overheerlijke lunch kunt u terecht in ons restaurant.


Internationale keuken

Schuif na een actieve dag aan in het trendy restaurant in Nieuwegein en geniet van diverse heerlijke gerechten. Hier komt u volledig tot rust onder het genot van een hapje en drankje. De internationaal georiënteerde keuken zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. U heeft de keuze uit unieke en klassieke voor-, hoofd- en nagerechten. Verder adviseren onze medewerkers u graag over onze bijpassende wijnen.

Heeft u iets te vieren met familie, vrienden of personeel? Ga dan uit eten in Nieuwegein bij Restaurant Zilver en wees verzekerd van een geslaagd avondje uit. Vraag naar onze uiteenlopende mogelijkheden voor meer informatie!


Gezellige bar

In de gezellige bar kunt u na een drukke dag onder het genot van een hapje en drankje even heerlijk ontspannen. Ook voor een snack of eenvoudige maaltijd kunt u hier terecht. De bar is dagelijks geopend tot 23:00 uur.


Bron en meer informatie

Website

Restaurant Zilver (Fletcher Nieuwegein)
Restaurant Zilver (Fletcher Nieuwegein)
Restaurant Zilver (Fletcher Nieuwegein)