Yestermap

ROC Nieuwegein / Horeca & Toerisme College

Eten & Drinken in Nieuwegein

Op het Horeca & Toerisme College tref je ook een restaurant aan dat ook voor publiek geopend is.


Je bent van harte welkom in restaurant Lokaal, hét leerrestaurant van de studenten van het Horeca & Toerisme College.


In het restaurant van het Horeca & Toerisme College leren onze studenten in de praktijk. Ze serveren heerlijke gerechten, helemaal zelfgemaakt. Samen met ervaren docenten bezorgen zij jou een fijne, culinaire beleving voor een kleine prijs. Het restaurant is geopend van maandagavond tot en met donderdagavond. "''Kom lekker en betaalbaar eten in het nieuwe restaurant Lokaal"


ROC Horeca & Toerisme College

* Op het Horeca & Toerisme College tref bol- en bbl-opleidingen in de dienstverlening in restaurants, hotels, toerisme en met facilitaire dienstverlening in bedrijven. Van assistent tot manager, in vol- en deeltijd.

* Het Horeca & Toerisme College is meer dan een naam alleen. Ons motto is: toekomstgericht, persoonlijk en levensecht. We hebben eigen leerbedrijven in huis zodat je in een vertrouwde omgeving praktijkervaring opdoet. We werken intensief samen met bedrijven in binnen- en buitenland, want we laten je graag uitvliegen!

* In de toeristische branche verkoop je reizen, informeer je bezoekers en ontvang je gasten. Je kunt ook op pad gaan als reisbegeleider. In het toerisme draait het om mensen: je wilt dat ze zich thuis voelen in een onbekende omgeving. Onze opleidingen geven je de juiste bagage mee voor je toekomstige wereldbaan.

* Als je de studie Toerisme volgt, kun je op veel plekken stage lopen dus vast ook in Nieuwegein!Bron, foto's en meer informatie

Horeca & Toerisme College

ROC Nieuwegein / Horeca & Toerisme College
ROC Nieuwegein / Horeca & Toerisme College
ROC Nieuwegein / Horeca & Toerisme College
ROC Nieuwegein / Horeca & Toerisme College