Yestermap

Laura Fygi - Tournee “All Of Me”

Theatertournee "All Of Me" van Laura Fygi ...

De naam van haar nieuwe toernee is gebaseerd op het boek "All Of Me".

"Tijdens de lockdown gingen haar optredens niet door. Tijdens het opruimen van haar kasten kwam ze zoveel foto’s tegen, dat ze dacht: hier kan ik een boek mee vullen. En dat deed ze. Het resultaat is een prachtig coffee table book met foto’s van haar ouders, haar optredens en dierbare mensen."

De zangeres zit al meer dan 30 jaar als jazzicoon in het vak. In deze unieke autobiografie schrijft Laura Fygi over haar internationale successen, ups en downs en de uitdagende combinatie van werk en gezin. Ook worden haar bijzondere ontmoetingen beschreven met internationale tycoons zoals Freddie Heineken, Michel Legrand en Sir Richard Branson. Talloze anekdotes en nooit eerder gepubliceerde foto’s geven een inkijkje in 30 jaar reizen en optredens op alle grote wereldpodia.

Op 27 november kreeg zij haar boek officieel overhandigd tijdens een feestelijk concert in haar ‘eigen’ theater FIGI in Zeist, in het bijzijn van vele bekende collega’s uit het vak. NB. Tijdens deze happening werd Laura aangenaam verrast toen ze uit handen van de burgemeester Joyce Langenacker van Baarn een koninklijke onderscheiding kreeg en benoemd werd tot Ridder van Oranje-Nassau.

Inmiddels zijn al 2 concerten achter de rug:
* 20 januari - Sassenheim
* 12 februari - Arnhem

Het huidige schema van de nieuwe optredens zijn:
* 10 maart - De Bullekerk - Zaandam (20.00)
* 12 maart - Markant - Uden (16.00)
* 19 maart - Theater De Willem - Papendrecht (14.30)
* 02 april - Kunstlinie - Almere (15.30)
* 13 mei - Cultuurkoepel - Heiloo (20.15)

Laura Fygi: zang
Paul Poulissen: toetsen & bandleider
Mark Dekkers: bas
Martin Jagt: gitaar
Bob Schimscheimer: drums

Van harte welkom dus!

Visit website