Yestermap

Bigbands en bigbandmuziek voor Jeugd en Jongeren

Steeds meer jeugd en jongeren voelen zich aangetrokken tot de bigbandmuziek. Zij spelen in algemene bigbands maar ook in bijvoorbeeld specifieke studentenbigbands.

Daarnaast worden er voor deze doelgroep specifieke projecten en activiteiten georganiseerd in de sfeer van bijvoorbeeld vakantie-weken/weekends, trainingen, cursussen en workshops om hen zo (nog) vaardiger te maken.

Bigbands en bigbandmuziek hebben weliswaar een culturele oorsprong van ruim 100 jaar maar weten dus gelukkig ook jeugd en jongeren aan te trekken waardoor deze muziekvorm populair en aantrekkelijk blijft en zo ook de continuïteit gewaarborgd wordt.

Daarom heeft de Stichting BigbandForever dan ook in zijn Beleidsplan 2022/2023 een duidelijke plek voor deze doelgroep ingeruimd en specifieke ondersteuning en activiteiten met organisaties in ontwikkeling om zo bijvoorbeeld ook nieuwe initiatieven te stimuleren en initiëren.

Op deze kaart presenteren we met trots een overzicht van de verschillende activiteiten die er nu al zijn! Suggesties en aanvullingen zijn van harte welkom (info@bigbandsforever.nl).

Visit website